Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 25 februarie – 3 martie 2019

Scorpion 25 februarie – 3 martie 2019

HOROSCOP SCORPION 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019

De vineri, pana pe 26 ai o dispozitie casnica, romantica, nostalgica si ceva mai interiorizata. Ti se pot imbunatati relatiile cu familia sau parintii, iti poti infrumuseta caminul, poti sa intalnesti persoane din trecutul tau, poti avea parte de negocieri pline de succes si de noi oportunitati pe plan imobiliar.

Poti avea succes in: orice actiuni si initiative legate de dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, joaca, activitati artistice, educative si creative, lucrurile care iti fac placere si te fac fericit.

In plus, poti initia negocieri si aplanari de conflicte reusite, poti incheia si semna un contract, un parteneriat, o asociere sau o colaborare aducatoare de profit pe termen lung.

Concentreaza-te si fii atent la: interactiunea cu mediul apropiat si cei din jur, comunicare, socializare, tranzactii, schimburi, demersuri si aflarea informatiilor. Pana vineri pot aparea noi posibilitati si directii, poti fi tentat de anumite relatii, investitii sau contracte, pot avea loc intalniri neasteptate si persoane sau proiecte care sa iti starneasca interesul. Ai grija la evenimente neprevazute, impulsivitate si instabilitate pe plan relational si financiar, datorate acestor noi perspective, nevoii de noutate si dorintei de a face o schimbare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.