Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 25-31 martie 2019

Scorpion 25-31 martie 2019

HOROSCOP SCORPION 25 – 31 MARTIE 2019

De duminica, o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre depasirea crizelor si pierderilor, relatii intime, redresarea financiara, resurse externe, bani si bunuri la comun cu altcineva. Ai tendinta sa iti consumi energia pe regenerare si obtinerea unui ajutor din afara.

Poti avea succes in: dragoste, in privinta copiilor si in obtinerea avantajelor si beneficiilor din activitati educative sau distractive, incepand de marti, pentru aproape o luna. Ti se pot imbunatati relatiile romantice, cu copiii si tinerii, poti incepe o poveste de iubire, poti avea ocazii placute de a petrece timpul liber si poti castiga din arta, creativitate, spectacole sau sport. Chiar in prima parte a saptamanii pot exista noi oportunitati tentante sau situatii iesite din comun, in special din punct de vedere al contractelor si parteneriatelor pe termen lung.

Concentreaza-te tot pe: dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati relaxante, educative, artistice si creative. Joi se incheie perioada de revizuire a intereselor si mentalitatii, insa ramai preocupat de aceste lucruri inca trei saptamani, in care te poti folosi de clarificarile si constientizarile din ultima perioada. Pana la inceputul lunii viitoare poti fi mai mult intuitiv, imaginativ si visator, asa ca exista riscul unor confuzii, dezamagiri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de joi.

Atentie la: interactiunea cu mediul apropiat si anturaj, frati, rude, vecini si prieteni, miscare, comunicare, socializare, tranzactii, schimburi, demersuri si aflarea informatiilor. Pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.