Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 24-30 iunie 2019

Scorpion 24-30 iunie 2019

HOROSCOP SCORPION 24 – 30 IUNIE 2019

Desi te implici in continuare in activitati legate de autodepasire, educatie si calatorii, incepand de joi, pentru vreo trei saptamani te intereseaza mai mult cariera, profesia, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renumele si reputatia. Pana spre sfarsitul lui august oscilezi asupra unor idei, abordari si atitudini ce tin atat de extinderea orizonturilor si perfectionare, cat si de succesul si obiectivele de atins. In luna iulie vei avea ocazia sa revizuiesti mentalitati si preocupari in ambele domenii de viata.

Poti avea succes in: prima parte a saptamanii, in ce priveste resursele externe, depasirea crizelor si pierderilor, regenerarea afectiva si financiara, relatii intime si de suflet. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii dinspre ceilalti, de pe urma unor contracte sau lucruri la comun, poti fi sensibil si plin de inspiratie. Poti finaliza un partaj sau mostenire, poti primi un imprumut, poti obtine venituri suplimentare, te poti implica intr-o aventura sentimentala sau te poti apropia profund de cineva. Se poate sa faci alegeri pe baze emotionale, sa fii destul de idealist si impresionabil, asa ca ai grija la tentatii, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te si fii atent la: educatie, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. In aceste privinte pot avea loc evenimente neprevazute legate de asocieri, colaborari, parteneriate, uniuni, procese sau contracte. Situatiile pot aduce schimbari de directie, noi oportunitati, resurse, noi inceputuri sau abordari, insa ar putea implica finalitati ale unor stari sau renuntari la anumite atasamente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.