Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 24-30 decembrie 2018

Scorpion 24-30 decembrie 2018

HOROSCOP SCORPION 24 – 30 DECEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli pe placeri, distractii si jocuri de noroc, tensiuni in iubire sau cu copiii

Luni si marti perceptiile, senzatiile si imaginatia iti pot aduce atat o schimbare de conceptie, cat si confuzii si neclaritati legate de finante, bani, posesiuni, abilitati si venituri proprii, valoarea ta si resursele tale, acumulare materiala, economie, stabilizare financiara, confort si nivelul de trai. Poti capata o noua viziune si intuitia iti poate arata o noua cale, insa pot avea loc neintelegeri, deziluzii si dezamagiri, iar inclinatia catre placeri, distractii, joaca si relaxare iti pot crea dificultati. Aceasta tendinta importanta, de durata, o poti avea incepand de vineri pana in toamna viitoare, asa ca incearca sa clarifici ce simti si gandesti.

De marti, o saptamana dar cel putin pana vineri, farmecul personal, perseverenta, pasiunea si puterea de convingere te favorizeaza in orice actiuni, relatii sau intalniri, te fac carismatic, magnetic si seducator, si te ajuta sa obtii castiguri din sociabilitate si infatisare.

Alte lucruri importante tin de mentalitate, comunicare, socializare, interactiunea cu cei apropiati, anturaj, rude sau prieteni, venituri din tranzactii, intelegeri, schimburi, comert. De marti pana vineri poti imbunatati relatiile si poti creste beneficiile, iar de sambata pana miercurea viitoare ai ocazia sa iei decizii favorabile pe termen lung. Tot de sambata, un an ai sansa de a-ti pune visele in practica, de a cladi un nou drum cu incredere in abilitatile tale de exprimare artistice, educative si creatoare, si de a imbina speranta, inspiratia si credinta, cu strategia si realismul. Ca atare, pune-ti o dorinta in aceste privinte in noaptea dintre ani.

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.