Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 23-29 septembrie 2019

Scorpion 23-29 septembrie 2019

HOROSCOP SCORPION 23 – 29 SEPTEMBRIE  2019

Incepand de luni, pentru o luna evenimentele importante tin de imbunatatirea psihicului, persoane, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare, meditatie, introspectie, eliminarea lucrurilor nocive.

In aceasta saptamana situatiile iti aduc in prim plan mai mult aceste chestiuni, cel putin din punct de vedere al preocuparilor, vestilor, intalnirilor, relatiilor, castigurilor si lucrurilor care te atrag. Pot exista atat limitari sau constrangeri, cat si ocazii excelente, dar ai ocazia sa imbini placutul cu utilul si sa iei decizii practice, favorabile si durabile in timp.

Tot aici si Luna Noua de sambata iti aduce noutate, noroc, noi sanse si perspective, intense, impresionante sau eliberatoare. In urmatoarele doua saptamani pot aparea persoane, proiecte sau oferte care sa te tenteze, sa te incante si sa te cucereasca. Poti sa gasesti linistea sufleteasca, sa renunti la ce iti provoaca disconfort sau te face sa pierzi bani, sa initiezi, sa reinnoiesti si sa finalizezi relatii ascunse, sa renegociezi contracte confidentiale si castiguri din activitati secrete. Profita de aceasta perioada ca sa faci schimbari pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.