Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 23 – 29 iulie 2018

Scorpion 23 – 29 iulie 2018

HOROSCOP SCORPION 23 – 29 IULIE 2018

Atentie la incidente in camin, tensiuni in familie, cu partenerul sau autoritatile

In privinta relatiilor de prietenie si castigurilor din afaceri sau proiecte de anvergura, luni si marti poti vedea mai bine realitatea, dar poti avea parte de dezamagiri sau deziluzii. De miercuri pana sambata ai insa ocazia sa gasesti solutii si rezolvari legate de modul in care comunici si socializezi, pentru a-ti creste popularitatea si veniturile din tranzactii.

De luni, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, statutul social si imaginea publica. In aceste privinte, incepand de joi, trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, gandirea si interesele, iar in jurul zilei de duminica poti intelege mai bine ca este necesar sa te indrepti spre o noua etapa a vietii tale.

Pentru doua saptamani, in special joia viitoare, atentie la temperament in familie, in cuplu si in relatiile personale, conflicte, procese sau incidente legate de camin sau proprietatile imobiliare. In plus, si saptamana aceasta, cel putin miercuri si vineri, ai grija si la cariera, izbucniri in public sau tensiuni cu autoritatile.

Eclipsa Lunara de vineri poate accentua toate aceste probleme si te poate indemna sa rabufnesti in mod haotic si necorespunzator, cel putin in familie sau datorita unor neplaceri legate de imobiliare. Incearca sa te detasezi, sa iti controlezi instinctele si sa intelegi corect toate punctele de vedere inainte de a lua o hotarare. Abea peste o luna poti pune in practica decizii favorabile, asa ca incearca sa faci alegeri rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.