Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 22 – 28 octombrie 2018

Scorpion 22 – 28 octombrie 2018

HOROSCOP SCORPION 22 – 28 OCTOMBRIE 2018

Atentie la accidente, temperament, conflicte si tensiuni in cuplu, contracte sau colaborari

 

Si in aceasta saptamana totul se concentreaza pe viata ta si imaginea personala, identitatea proprie, intalniri, iesiri in lume, comportament, infatisare si farmecul propriu. Chiar incepand de marti iti revin optimismul si stralucirea, si pentru o luna ai calea deschisa pentru a te reinventa, pentru a te redefini si pentru a initia actiuni personale.

Referitor la aceste lucruri, luni ai putere de convingere si poti descoperi noi informatii, iar de vineri, pentru o saptamana, in special lunea urmatoare, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri.

Miercuri si vineri pot avea loc incidente neasteptate si situatii neprevazute, relatii sau persoane care sa te provoace sau sa te constranga. In plus, Luna Plina de miercuri poate accentua nevoia schimbarii in privinta cooperarii si conflictelor, si poate aduce dezechilibre in relatia cu ceilalti. Insa ai ocazia, cel putin vineri si duminica, sa intelegi cum ar trebui sa abordezi cuplul si asocierile, ce atitudine sa afisezi si sa gasesti solutii de stabilitate cu efect pe termen lung. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.