Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 22-28 aprilie 2019

Scorpion 22-28 aprilie 2019

HOROSCOP SCORPION 22  – 28 APRILIE 2019

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea fata de anturaj, rude, prieteni, mentalitate, comunicare, socializare, aflarea informatiilor, schimburi si tranzactii. De miercuri reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla, iar de martea viitoare felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil fata de educatia de baza si interactiunea cu mediul apropiat.

Poti avea succes in: orice intalniri, discutii sau intelegeri ce tin de rutina zilnica, serviciu si imbunatatirea sanatatii, de duminica incepand, pentru cateva zile. Poti avea o vitalitate crescuta, poti face investigatii medicale si descoperi noi remedii. Se poate sa primesti o oferta de munca sau noi indatoriri ce ti-ar aduce beneficii suplimentare. Poti elimina ce iti face rau si institui un nou regim de viata. Mai poti avea parte de actiuni si initiative reusite pentru a depasi crizele, legate de un ajutor psihologic sau financiar, imprumuturi, resurse la comun, relatii intime si de suflet. Incearca sa eviti excesele si graba, sa fii calm si adaptabil.

Concentreaza-te pe: legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, colaborari, parteneriate si lucrul cu publicul. Atentie la procese, conflicte sau despartiri, mai ales in jurul zilei de marti. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de pierderi, despartiri, relatii intime si de suflet, obtinerea unui ajutor extern, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani sau bunuri la comun, pana sambata inclusiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.