Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 21-27 octombrie 2019

Scorpion 21-27 octombrie 2019

HOROSCOP SCORPION 21 – 27 OCTOMBRIE  2019

De acum si pana la inceputul lunii viitoare pot avea loc momente de insomnie, tulburari interioare, dificultati, confruntari, lupte pentru control, intaietate sau autoritate ce tin de imbunatatirea psihicului, persoane ascunse, relatii si activitati secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare, sacrificii si renuntari. In aceste privinte initiativele tale pot intampina blocaje, iar evenimentele te pot face sa depui mai multe eforturi decat de obicei. Situatiile tensionate sunt legate de obligativitati sau compromisuri fortate, iar solutiile impun noi strategii si planuri pe termen lung. Cel putin aceasta saptamana este favorabila reformelor si gasirii unor noi moduri de actiune care sa implice responsabilitate, maturitate si stabilitate. Orienteaza-te spre simt practic, disciplina si o atitudine calculata.

Totusi, de miercuri iti revine vitalitatea, iar pentru o luna lucrurile in care te implici concret sunt legate de viata ta, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, atitudine, exprimare si infatisare. Pana la inceputul saptamanii viitoare pot avea loc evenimente imprevizibile si situatii care sa aduca o schimbare brusca de directie. Imbratiseaza noutatea.

Din perspectiva dorintelor si castigurilor ce tin de imaginea ta, sociabilitate, relatiile tale in general, comportament, modul in care iti exprimi personalitatea si cum esti perceput de catre ceilalti, pot exista reinventari, pot avea loc intalniri pline de intensitate, poti gasi noi resurse, poti fi atras sau tentat de anumite persoane, oferte sau proiecte. In aceste privinte poti reconsidera atitudini, poti avea momente de constientizare si intelegere a ceea ce simti si iti face placere cu adevarat. Mergi pe intuitie, nu pe rationament.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.