Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 21-27 ianuarie 2019

Scorpion 21-27 ianuarie 2019

HOROSCOP SCORPION 21 – 27 IANUARIE 2019

In continuare te implici in tot felul de activitati casnice si intime, legate de familie, parinti, locuinta, imobiliare, originile tale si acoperirea necesitatilor de baza. De joi incolo, pana pe 10 februarie esti foarte interesat si preocupat de aceste lucruri, iar spre sfarsitul saptamanii pot avea loc intrevederi, reuniuni, demersuri si discutii importante.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind serviciul, imbunatatirea sanatatii, a regimului de viata, conditiilor de munca si trai. Castigurile si reusitele iti sunt favorabile in special daca tin de beneficii din eforturi proprii, venituri, eficienta, productivitate, confort personal sau investitii pe termen lung. Eclipsa de luni accentueaza statutul social, cariera si profesia, asa ca se poate sa primesti o oferta de munca sau sa obtii o promovare.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu mediul apropiat si cei din jur, frati, vecini si prieteni, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si demersuri. In aceste privinte poti primi vesti surprinzatoare, iti poti schimba punctul de vedere si poti primi noi oportunitati.

Atentie la: accidente, dificultati de comunicare sau miscare, epuizare fizica, serviciu, rabufniri in public, tensiuni cu colegii, superiorii sau autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.