Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 20-26 mai 2019

Scorpion 20-26 mai 2019

HOROSCOP SCORPION 20 – 26 MAI 2019

De marti, pentru o luna activitatile care devin importante pentru tine si in care te implici direct si constant, tin de recapatarea controlului, depasirea pierderilor si crizelor, ajutorul din afara, relatii intime si de suflet, imprumuturi, mosteniri sau partaje. Si mental esti preocupat de aceste lucruri in urmatoarele doua saptamani, perioada care este favorabila demersurilor, intrevederilor, planificarii si aflarii unor lucruri noi. Poti descoperi secrete, poti accesa fonduri externe sau la comun, poti gasi noi mijloace ca sa te regenerezi. Chiar marti poate fi o zi aglomerata, plina de informatii, vesti sau intalniri. Concentreaza-te pe ce e important, evita sa te imprastii in mai multe directii si fii mai atent la detalii.

Poti avea succes in: initiative ce tin de perfectionare, extinderea orizonturilor, completarea educatiei, calatorii, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. In special miercuri este o zi buna pentru schimbare si actiuni inovatoare ce iti pot deschide un nou drum.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu cei din jur, anturaj, rude, prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Se poate sa fie nevoie sa faci anumite ajustari necesare, pot avea loc lectii de viata prin care trebuie sa treci si evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Atentie la: dezvaluiri de secrete, accidente, efecte neplacute ale unor intelegeri sau contracte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.