Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 20 – 26 august 2018

Scorpion 20 – 26 august 2018

HOROSCOP SCORPION 20 – 26 AUGUST 2018

Atentie la temperament in public, excese, comunicare, secrete, relatii sau venituri ascunse

 

De joi pana duminica ai grija la relatii secrete ce pot fi dezvaluite, actiuni mai putin morale si legale, informatii neasteptate sau persoane ce pot avea scopuri ascunse.

De vineri pana martea urmatoare poti obtine noi perspective legate de obiectivele si aspiratiile tale, cariera, directia profesionala, reputatie sau statutul social. Atentie la excese de ordin fizic sau chiar alimentar, exagerari si supraevaluari, pentru a evita scaderea nivelului energetic, izbucniri temperamentale sau tensiuni in public, cu sefii sau autoritatile.

Incepand de joi, pentru o luna te implici in proiecte ample si de viitor, activitati sociale, umanitare sau colective, si intalniri cu prietenii. Mai mult, pana saptamana ce vine ai oportunitatea de a face schimbari benefice pe termen lung referitor la legatura cu ceilalti, rude, anturaj, prieteni, contracte, asocieri, parteneriate de viata si afaceri, tranzactii, proiecte sociale si de anvergura. Chiar si Luna Plina de duminica te poate ajuta sa gasesti solutii concrete pentru a avea succes pe plan relational, ca sa te afirmi, sa echilibrezi puterea proprie cu idealurile comune cu ceilalti, sa te pui in evidenta dar si sa te integrezi in colectivitate. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.