Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 2 – 8 iulie 2018

Scorpion 2 – 8 iulie 2018

HOROSCOP SCORPION 2 – 8 IULIE 2018

Atentie la exagerari, tensiuni cu superiorii, in public, familie, cuplu sau asocieri

 

Pana joi ai calea deschisa unor solutionari si castiguri ce tin de viata si evolutia personala, progresul intelectual, educatie, calatorii, actiuni legale, iar de joi pana duminica poti constientiza si repara situatii legate de relatiile sentimentale, spirituale sau cu copiii, exprimarea artistica, creativitate, extinderea orizonturilor si recunoasterea meritelor tale.

De marti pana joi ai grija la conflicte si tensiuni in camin, cu familia sau parintii, dar si in societate, cu colegii, sefii sau autoritatile. De vineri pana lunea ce vine poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de identitatea ta, felul in care te comporti in societate, cum esti privit de ceilalti, imaginea publica, scopurile si aspiratiile tale.

Incepand de sambata, in urmatoarele trei luni si in special la sfarsit de august, ai puterea de a face schimbari mult mai usor pe plan relational, din punct de vedere al interactiunii cu rudele sau anturajul, al colaborarilor, asocierilor, casniciei, contractelor, proceselor, parteneriatelor, comunicarii si socializarii. Profita de aceasta perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.