Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 19-25 noiembrie 2018

Scorpion 19-25 noiembrie 2018

HOROSCOP SCORPION 19 – 25 NOIEMBRIE 2018

Atentie la blocaje financiare, speculatii, rabufniri, secrete, tensiuni in iubire sau cu copiii

De joi, o luna te implici concret in cresterea veniturilor, confortului si nivelului de trai, investitii, economie, acumularea si stabilizarea materiala. Chiar de atunci, o saptamana si in special lunea urmatoare, poti avea parte de noroc si succes. Insa in aceste privinte, vreo zece zile ai grija la exagerari, secrete, confuzii, informatii omise sau false, dificultati de comunicare, iar pana in decembrie la tendinte instinctive si impulsive.

Referitor la relatii sentimentale, copii, iubire, arta, creativitate, joaca, distractii, relaxare si placeri, de joi pana martea ce vine, actiunile si strategiile pot fi stabile si durabile in timp. Totusi, pana in decembrie ai grija la frustrari, jocuri de noroc si activitati riscante.

Pe plan relational si material, de sambata, o saptamana pot exista situatii iesite din comun ce ar putea provoca iesiri temperamentale, tensiuni in relatiile secrete si confidentiale, schimbari bruste in atitudine si exprimare, dar si in legatura cu resursele din activitati ascunse si beneficiile din intalniri, propriul farmec, sociabilitate si infatisare.

Incepand de duminica iti revin nevoia de iubire ideala, imaginatia, inspiratia si ideile creative artistice, eterice sau spirituale. Pot avea loc momente de iluminare, dar si dezamagiri ce tin de capacitatea de a crea, relatii romantice sau legatura cu copiii.

Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta recapatarii sigurantei afective si financiare, si a gasirii unui echilibru intre resursele tale, cele la comun si externe, intre confortul fizic si sufletesc. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.