Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 19-25 august 2019

Scorpion 19-25 august 2019

HOROSCOP SCORPION 19 – 25 AUGUST 2019

Incepand de miercuri si mai ales de vineri incolo, pentru cel putin trei saptamani te preocupa lucrurile care tin de cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor. Aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si iti doresti.

Pana la sfarsitul lunii chiar ai o perioada buna pentru eforturi si actiuni concrete de obtinere a ceea ce te atrage si ti se potriveste. Ti se pot deschide noi oportunitati de colaborare, asociere sau uniune, poti incepe relatii sau proiecte noi, poti face schimbari si poti porni intr-o noua directie. Succesul si reusitele tin de beneficii din afaceri, parteneriate, noi cunostinte si relatii pe plan social.

Totusi, pana saptamana viitoare gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de atingerea obiectivelor si succesului, cariera, profesie, statut social, urcarea in ierarhie, reputatie si relatia cu autoritatile. Pot exista noi perspective de crestere, poti afla noi informatii si pot avea loc intalniri sau demersuri care sa iti ofere un progres si o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Poti avea reusite sociale si profesionale care sa-ti aduca avantaje materiale, pot avea loc intrevederi publice cu succes sau poti face impresii placute unor superiori, lucru favorabil pe plan financiar.

Pe termen lung, de sambata, in urmatoarele doua luni pot exista anumite schimbari de conceptie legate de finante, resurse, valoarea ta, posesiunile si talentele tale, venituri, economie, confort si nivelul de trai. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, posibile confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta. Aceasta perioada este de revizuire a principiilor dupa care te ghidezi in legatura cu banii, resursele, veniturile, calitatile si abilitatile tale, mai ales din perspectiva puterii personale, a recunoasterii meritelor, implinirii placerilor si dorintelor tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.