Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 18-24 martie 2019

Scorpion 18-24 martie 2019

HOROSCOP SCORPION 18 – 24 MARTIE 2019

De miercuri, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de relatiile personale si directe, contracte, procese, asocieri, casnicie, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Poti finaliza procese, poti initia negocieri si impacari reusite. Deciziile luate acum in cazul asocierilor sunt durabile in timp, poti actiona in mod eficient, iar initiativele tale iti pot stabiliza si consolida legaturile contractuale, relatia de cuplu si uniunile. Este un moment bun sa renunti la relatiile, activitatile si lucrurile care nu iti fac placere si nu te fac fericit, dar si sa cauti noi parteneriate de lunga durata. Poti incheia contracte pe termen lung, poti semna sau legaliza asocieri si poti obtine beneficii din colaborari, tranzactii sau comunicare, dar sunt posibile dificultati datorita interiorizarii si nevoii de siguranta.

In plus, poti avea succes pe plan intim, casnic si sufletesc. In mod special poti obtine avantaje si beneficii pe plan familial sau imobiliar, poti face achizitii care sa iti ofere un confort marit, poti face investitii in camin, iti poti infrumuseta, renova sau mari locuinta si poti obtine castiguri din tranzactii imobiliare. Ti se pot imbunatati relatiile cu familia sau parintii, poti sa intalnesti persoane din trecutul tau si pot exista incheieri ale unor legaturi mai vechi ce nu aveau finalitate. Poti avea parte de noroc, succes, noi cai si sanse de a gasi activitati sau relatii profitabile si potrivite pentru tine. Fii deschis experimentelor, insa incearca sa fii chibzuit, sa ramai principial si sa eviti exagerarile.

Concentreaza-te pe: dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati relaxante, educative, artistice si creative. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari si clarificari la nivel de mentalitate si interese. Ai ocazia sa fii intuitiv, sa intelegi care sunt blocajele si ce tendinte negative iti fac rau, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri sau amanari.

Atentie la: deprimare, persoane ascunse, dezvaluiri de secrete. Luna Plina de joi poate accentua nevoia unei schimbari legate de sacrificiile pe care le faci, necesitatea echilibrarii starii psihice cu cea fizica, si a gasirii unui compromis intre ajutorul dat celorlalti si grija fata de tine. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.