Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 18 – 24 iunie 2018

Scorpion 18 – 24 iunie 2018

HOROSCOP SCORPION 18 – 24 IUNIE 2018

Atentie la temperament, discutii, calatorii, tensiuni cu familia, rudele, sefii sau strainatatea

 

Luni si marti poti avea un succes legat de viata ta si evolutia proprie, examene, calatorii la distanta si chestiuni legale, iar de marti pana joi iti sunt favorizate relatiile sentimentale si cu copiii, activitatile artistice si legatura cu strainatatea.

De marti, cinci luni ai sansa sa iti clarifici latura artistica si felul in care intelegi fericirea, si sa devii realist cu privire la persoana iubita, copii, procreatie si creativitate.

Tot de marti, pana joi atentie la blocaje in relatia cu familia, sefii sau autoritatile. De joi, pentru o saptamana, in special sambata si miercurea ce vine, atentie la discutii cu rudele si cei la distanta, probleme legate de comunicare, examene, drumuri, acte si chestiuni legale, iar de sambata pana luni la temperament, imaginea ta publica si profesionala.

Incepand de joi, o luna te implici efectiv in completarea educatiei tale, studii, turism, calatorii, progresul personal si profesional. Chiar de miercuri pana sambata poti avea parte de evenimente neprevazute in aceste privinte, legate de asocieri, colaborari, parteneriate, procese sau contracte. Profita de aceasta perioada pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.