Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 18-24 februarie 2019

Scorpion 18-24 februarie 2019

HOROSCOP SCORPION 18 – 24 FEBRUARIE 2019

De marti, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, joaca, activitati artistice, educative si creative, lucrurile care iti fac placere si te fac fericit. In primele doua saptamani actiunile tale iti pot aduce beneficii, stabilizare si consolidare. Tot in aceste privinte, saptamana aceasta ai ocazia sa descoperi noi perspective si puncte de vedere. Incearca sa te concentrezi pe detalii si pe ceea ce este practic, realist si palpabil.

Poti avea succes in: actiuni ce tin de multumirea si linistea sufleteasca, viata intima si casnica, acoperirea necesitatilor, familie, camin si imobiliare. Poti face o schimbare in ce priveste locuinta, conditiile de trai, rutina zilnica, activitatile obisnuite si responsabilitatile.

In plus, poti initia negocieri si aplanari de conflicte reusite, poti incheia si semna un contract, un parteneriat, o asociere sau o colaborare aducatoare de profit pe termen lung.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu mediul apropiat si cei din jur, rude, prieteni, anturaj, comunicare, socializare, tranzactii, schimburi, demersuri si aflarea informatiilor. Poti avea intalniri placute si utile, poti atrage noi resurse, poti face strategii rentabile si te poti lansa in proiecte pe termen lung, favorabile atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: afaceri riscante, conflicte si impulsivitate in grupuri sau colectivitate. Luna Plina de marti poate accentua nevoia unei schimbari in privinta grupului din care faci parte si a gasirii unui echilibru intre tine si colectivitate, intre ce oferi si ce primesti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.