Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 18-24 decembrie

Scorpion 18-24 decembrie

HOROSCOP SCORPION 18 – 24 DECEMBRIE

Atentie la cheltuieli si investitii neverificate

 

Profita de Luna Noua de luni pentru a stabili noi planuri financiare si investitii, si pentru a lua decizia de a fi mai eficient si cumpatat. Echilibreaza-ti veniturile si cheltuielile, insa actioneaza concret abea dupa ziua de sambata, cand sunt posibile dificultati.

Pana joi poti obtine beneficii in plus din serviciu. De sambata, pentru o saptamana poti initia actiuni legate de evolutia personala, exprimare, latura artistica, iubire sau copii. Si tot de sambata, dar pentru vreo patru luni, poti face cu succes schimbari drastice ce tin de comportament, felul in care comunici si gandesti.

Incepand de miercuri, in urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la felul in care interactionezi cu cei apropiati, si actiuni legate de comert, comunicare si transport. Joi si in luna ce urmeaza, chiar ai sansa de a lua o decizie in aceasta directie, cu efect pe termen lung, si de a te implica mai mult in activitatile obisnuite si relatia cu anturajul. In plus, de sambata pana lunea urmatoare dai dovada de maturitate in privinta relatiilor cu rudele si a veniturilor din miscari de bunuri sau idei.

Profita de aceasta saptamana ca sa constientizezi importanta fixarii unor scopuri pe care sa le atingi legate de cunoastere, socializare, comunicare, si interactiunea cu cei din jur!

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.