Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 17 – 23 septembrie 2018

Scorpion 17 – 23 septembrie 2018

HOROSCOP SCORPION 17 – 23 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, comunicare, tensiuni in cuplu, familie sau cu rudele

 

Pana vineri iti sunt favorabile activitatile sociale si intelectuale in colectivitate. Pana miercuri insa pot avea loc tensiuni in camin, cuplu sau familie, iar spre sfarsitul saptamanii ai grija la blocaje in comunicare, cu anturajul si rudele, dezvaluiri de secrete sau informatii.

Toata saptamana, mai ales miercuri si sambata, sunt posibile evenimente importante legate de camin si imobiliare, familie, parinti, locuri natale si acoperirea necesitatilor intime, de baza. Atentie la actiuni impulsive, incidente neprevazute si finalizari de situatii.

Si totusi, de sambata pana miercurea ce vine iti sunt benefice initiativele ce tin de camin, familie, imbunatatirea psihicului, linistea sufleteasca si eliminarea dependentelor. Mai ales ca tot de sambata, trei saptamani esti preocupat de echilibrul psihic, introspectii, analiza sacrificiilor si descoperirea lucrurilor ascunse, iar de duminica, o luna chiar poti renunta la ceea ce te trage inapoi. Profita de noile oportunitati pe plan psihic si emotional!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.