Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 17-23 iunie 2019

Scorpion 17-23 iunie 2019

HOROSCOP SCORPION 17 – 23 IUNIE 2019

Incepand de vineri, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti clarifici latura artistica si sa devii realist cu privire la puterea de creatie, sentimentele tale, relatii romantice, copii, talentele proprii si recunoasterea meritelor personale. In aceasta perioada chiar pot avea loc descoperiri, ajustari de principii, teste de incredere si credinta.

Poti avea succes in: a doua parte a saptamanii, in ce priveste resursele externe, depasirea crizelor si pierderilor, regenerarea afectiva si financiara, relatii intime si de suflet. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii dinspre ceilalti, de pe urma unor contracte sau lucruri la comun, poti fi generos, indulgent si impresionabil. Poti finaliza un partaj sau mostenire, poti primi un imprumut, poti obtine venituri suplimentare, te poti implica intr-o aventura sentimentala sau te poti apropia profund de cineva. Poti sa afli ce iti doresti cu adevarat, dar incearca sa fii realist si atent la tentatii, exagerari, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te pe: echilibrarea lucrurilor, locurilor, ideilor si persoanelor stiute, cu cele ce te pot perfectiona si sunt de viitor. Incearca sa gasesti o cale de mijloc si sa-ti revizuiesti interesele, actiunile, atitudinea si scopurile de atins pe termen lung.

Pe de o parte, de vineri, pentru o luna, lucrurile in care te implici in mod direct, tin de educatie, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. Zilele acestea pot exista blocaje, discutii, lupte sau conflicte, dar si situatii ce pot evolua rapid si intens, asa ca ramai atent la ceea ce conteaza cu adevarat.

Pe de alta parte, poti primi lectii de viata cu privire la interactiunea cu cei din jur, anturaj, rude, prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Saptamana aceasta pot avea loc evenimente importante care sa-ti atraga atentia asupra necesitatii de a te maturiza in aceste privinte. Ai insa ocazia sa iti urmezi visele si sa iei decizii inspirate, durabile in timp.

Atentie la: cheltuieli si blocaje financiare. Luni, momentul de Luna Plina accentueaza nevoia de progres, independenta si schimbare in legatura cu situatia financiara, sistemul de valori, resursele proprii, posesiuni, finante, calitati, talente si abilitati personale, asimilare, acumulare si stabilizare materiala, venituri, cheltuieli, confort personal, nivelul de trai. Aici pot aparea noi perspective si directii, atat finalizari cat si noi inceputuri. Asculta-ti instinctele si indrazneste sa mergi mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.