Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 17-23 decembrie 2018

Scorpion 17-23 decembrie 2018

HOROSCOP SCORPION 17 – 23 DECEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli pe placeri, distractii si jocuri de noroc, tensiuni in iubire sau cu copiii

Toata saptamana, cel putin pana joi, pot avea loc situatii neprevazute din punct de vedere al serviciului, obligatiilor, responsabilitatilor, conditiilor de munca si trai. Poti primi noi oportunitati ce tin de finante, resurse, posesiuni, venituri, eficienta, investitii, economie, confort, acumularea si stabilizarea materiala. In aceste privinte, de marti pana vineri iti sunt favorabile orice planificari, demersuri, tranzactii sau intalniri. Totusi, de sambata pana martea ce vine ai grija la zvonuri, falsuri, speculatii sau probleme de comunicare.

De marti, o saptamana si mai ales pana vineri, poti avea parte de momente deosebite pe plan personal. Esti plin de farmec, magnetic si stralucitor, faci impresie oriunde ai aparea, poti avea intalniri pline de succes, poti incepe o poveste de dragoste si poti obtine castiguri din felul in care te exprimi si te infatisezi. Imbina placerea si inspiratia cu spiritul practic.

Legat de educatia de baza, comunicare, anturaj, rude, prieteni sau vecini, alergaturi, tranzactii, demersuri si intelegeri, luni inca mai poti actiona favorabil. De sambata, o luna te implici mai mult in aceste directii. Luna Plina din acea zi poate accentua insa nevoia de a iesi din cercul zilnic, de a studia si a calatori, si de a echilibra lucrurile din jur si ce stii deja, cu viitorul tau si ce ti-ai dori sa cunosti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.