Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 16-22 septembrie 2019

Scorpion 16-22 septembrie 2019

HOROSCOP SCORPION 16 – 22 SEPTEMBRIE  2019

Saptamana aceasta este ultima in care te implici in chestiuni ce tin de cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor. Initiativele si actiunile incepute acum iti pot aduce schimbari favorabile mai ales in ceea ce priveste mentalitatea, mijloacele de comunicare, schimburile de idei sau informatii, socializarea, prietenii, oamenii din jurul tau, inscrisurile, comertul si tranzactiile.

Referitor la aceste lucruri, comunicare, educatie, informare, anturaj si mediul apropiat, de acum pana anul viitor pot avea loc anumite blocaje si limitari, dar si sanse reale de crestere si succes. Foloseste-ti ambitia, fii matur si responsabil.

Incepand cu lunea ce vine evenimentele importante tin de imbunatatirea psihicului, persoane, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare, meditatie, introspectie, eliminarea lucrurilor nocive. Pana atunci insa poti fi constrans sa iei anumite decizii in mod fortat, pot avea loc intalniri sau discutii tensionate, dar poti avea parte si de noi perspective si oportunitati favorabile. Fii realist si practic, fa planuri de viitor.

In aceasta perioada mai pot exista anumite schimbari de conceptie legate de finante, bani, resurse, valoarea ta, posesiunile si talentele tale, venituri, economie, confort si nivelul de trai. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, posibile confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.