Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 16-22 decembrie 2019

Scorpion 16-22 decembrie 2019

HOROSCOP SCORPION 16 – 22 DECEMBRIE  2019

Si acum iti sunt favorabile initiativele legate de viata ta, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, exprimare, infatisare, felul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Ai puterea de a atrage ce iti doresti, de a elimina piedicile si de a te stabiliza, iar efectele actiunilor de acum sunt de lunga durata. Fii increzator in instinctele tale si in capacitatea de a-ti recapata controlul.

Pana duminica evenimentele care conteaza raman cele ce tin de bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, achizitii, satisfacerea nevoilor fizice si confortul personal. Poti avea o dispozitie imaginativa si intuitiva care sa-ti aduca noi conceptii si puncte de vedere, dar exista si posibilitatea unor confuzii, informatii false, situatii si persoane amagitoare sau pe care sa le percepi in mod eronat. Evita deciziile sau tranzactiile importante si limiteaza-te la activitati, proiecte sau intalniri ce includ relaxare si confort.

De duminica incolo situatiile care necesita implicarea ta concreta tin de educatia de baza, informare, socializare, activitati de comunicare, publicitate, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, demersuri, tranzactii, comert, schimburi de bunuri si idei. Acesta este domeniul de viata care va fi scena unor transformari majore nu doar in urmatoarea luna, ci si in anul care vine. Chiar de duminica incepe o perioada aglomerata, plina de schimbari, noi oportunitati, finalizari si noi inceputuri. Ramai deschis la orice proiecte si experimente.

Totusi, incepand de vineri pentru trei saptamani, dorintele, placerile, castigurile, chestiunile afective si financiare sunt legate de familie, parinti, camin, proprietati imobiliare, originile tale, intimitate, activitati casnice, viata particulara, linistea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. Spre sfarsitul saptamanii pot avea loc situatii neprevazute, oferte sau persoane provocatoare, care sa te atraga sau sa-ti aduca noi perspective. Fii atent la riscuri si la tentatiile de moment.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.