Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 16-22 aprilie 2018

Scorpion 16-22 aprilie 2018

HOROSCOP SCORPION 16 – 22 APRILIE 2018

Atentie la comportament, dificultati de comunicare, incidente, serviciu si sanatate

Toata saptamana, mai ales pana miercuri poti avea parte de evenimente neasteptate legate de serviciu, conditiile de munca sau regimul de viata.

In primele doua zile incearca sa iti controlezi atitudinea fata de ceilalti. Tot atunci poti aplana conflictele, poti semna un contract si poti face schimbari de mentalitate, in relatii, cuplu si parteneriate. Saptamana aceasta si cealalta ai sansa sa actionezi concret pentru a face tranzactii, pentru a afla noi informatii, pentru a-ti imbunatati comunicarea, stilul de exprimare si felul in care te prezinti. In plus de vineri, pentru o luna te implici total in viata de cuplu, asocieri, relatiile personale, impacari, colaborari, contracte sau procese.

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la relatia cu cei apropiati, comunicare, socializare, schimburile de idei si experienta. De miercuri, felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil, iar de duminica reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla.

La sfarsitul saptamanii, pana miercurea ce vine ai grija la un nivel scazut al energiei fizice, discutii neplacute si dificultati de comunicare cu cei din jur, anturaj, rude sau colegi.

Profita de Luna Noua de luni pentru a-ti schimba atitudinea fata de locul de munca, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.