Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 15-21 iulie 2019

Scorpion 15-21 iulie 2019

HOROSCOP SCORPION 15 – 21 IULIE 2019

Pana vineri mai ai ocazia sa afli informatii si sa reconsideri atitudini, preocupari si interese referitoare la cariera, profesie, statut social, urcarea in ierarhie, faima, reputatie si relatia cu autoritatile. In plus, in aceste privinte iti sunt incurajate initiativele si actiunile directe, in special cele legate de bani, valoarea ta, posesiunile si talentele tale, venituri, economie, confort si nivelul de trai. Poti avea reusite sociale si profesionale care sa-ti aduca avantaje materiale sau poti face impresii placute unor superiori, lucru favorabil pe plan financiar. Posibilitati de succes exista pana spre sfarsitul lunii si mai ales pana pe 25, dar se poate sa fie nevoie sa-ti evaluezi corect puterea, sa stabilesti reguli si sa eviti exagerarile.

Eclipsa Lunara de miercuri poate aduce rabufniri legate de mediul in care traiesti, locuri si persoane apropiate, conceptii, mentalitati, miscari, alergaturi, drumuri scurte, socializare, anturaj, rude, prieteni, activitati de comunicare, tranzactii. Pot avea loc schimbari radicale si evenimente care sa accentueze necesitatea unui echilibru intre nevoia ta de cunoastere, explorare si evolutie, si lucrurile pe care trebuie sa le cunosti din jurul tau.

Ca urmare pot exista dificultati si tensiuni, cel putin relational si financiar, legate si de lucruri indepartate sau necunoscute. Poti intampina restrictii sau blocaje cu privire la relatii, actiuni si beneficii din strainatate, la distanta sau pe internet, dar poti avea parte si de momente profund emotionale, noi oportunitati, lucruri, proiecte sau persoane care sa-ti placa si sa te atraga. Pentru a gestiona aceste crize ramai increzator si incearca sa renunti la atasamente nefolositoare, sa mergi pe ceea ce te inspira, simti si iti doresti cu adevarat.

Tot in aceste privinte, de vineri incolo, pana pe 1 august poti sa descoperi lucruri noi si sa revizuiesti abordari si mentalitati legate de educatie, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si relatii la distanta, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. Mai ales spre sfarsitul saptamanii pot avea loc neintelegeri sau confuzii, dar poti avea parte si de momente de intelegere si constientizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.