Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 15-21 aprilie 2019

Scorpion 15-21 aprilie 2019

HOROSCOP SCORPION 15 – 21 APRILIE 2019

Doar pana sambata te mai implici direct in lucruri ce tin de serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Totusi, ramai in continuare o perioada preocupat de locul de munca, sanatate si activitatile de rutina. De miercuri, trei saptamani la nivel de mentalitate, comunicare, interese, intalniri, alergaturi si demersuri, iar de sambata, aproape o luna, din punct de vedere al sociabilitatii, relatiilor, dorintelor si castigurilor.

Poti avea succes pana sambata in: ceea ce priveste relatiile sentimentale, legaturile cu tinerii si copiii, avantaje si beneficii din activitati relaxante sau distractive. Pot avea loc intalniri romantice intense si pasionale, poti primi oferte care te-ar putea tenta, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti obtine castiguri din jocuri de noroc, actiuni educative, artistice sau creative. Incearca totusi sa practici moderatia si cumpatarea, ramai principial, evita fixatiile, excesele, extravaganta si lipsa de moralitate sau corectitudine.

Concentreaza-te pe: legaturi personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, colaborari si lucrul cu publicul. Incepand de sambata, pentru o luna aceste lucruri devin cele mai importante.

Atentie la procese, conflicte sau despartiri, chiar incepand de vineri, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: deprimare, persoane ascunse, dezvaluiri de secrete. Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari in sacrificiile pe care le faci si necesitatea armonizarii starii psihice cu cea fizica. Incearca sa revezi situatiile din ultima luna si sa iei decizii rationale pentru gasirea unui echilibru intre ajutorul dat celorlalti si grija fata de tine.

Per total, in a doua parte a saptamanii ai grija la: accidente, nervozitate, agitatie, vitalitate, sanatate, serviciu, relatii colegiale, tensiuni in cuplu, conflicte, certuri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.