Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 14 – 20 mai 2018

Scorpion 14 – 20 mai 2018

HOROSCOP SCORPION 14 – 20 MAI 2018

Atentie la sanatate, serviciu, partener, rude, familie si camin

 

Si saptamana aceasta, macar in prima jumatate, atentie la epuizare fizica, oboseala, incidente in camin, tensiuni in familie, cu parintii sau partenerul de viata, conflicte, dificultati cu rudele, anturajul sau colegii de serviciu, limitari in activitatile zilnice.

De marti, pana in noiembrie inconstanta si situatiile inedite pot aparea in privinta parteneriatelor, casniciei, contractelor, proceselor si relatiilor personale. De miercuri, tot pana in noiembrie, cu pauza vreo luna, iti indrepti energia catre familie, camin, proprietatile imobiliare si asigurarea nevoilor intime, de baza. De sambata, pentru vreo trei saptamani iti sunt favorizate relatia cu strainatatea si castigurile din educatie sau actiuni legale.

Joi si vineri sunt zile bune pentru tranzactii si contracte de colaborare. De joi pana sambata poti avea surprize legate de casnicie, parteneri, procese si strainatate. Tot de atunci, o saptamana iti este favorizata obtinerea de noi resurse pentru a depasi situatiile de criza.

Profita de Luna Noua de marti pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul. Gaseste un compromis pentru a obtine linistea sufleteasca!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.