Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 14-20 ianuarie 2019

Scorpion 14-20 ianuarie 2019

HOROSCOP SCORPION 14 – 20 IANUARIE 2019

De duminica, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de familie, parinti, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind serviciul, imbunatatirea sanatatii, a regimului de viata, conditiilor de munca si trai. Castigurile si reusitele iti sunt favorabile in special daca tin de beneficii din eforturi proprii, eficienta, productivitate, confort personal sau investitii pe termen lung. Indrazneste sa descoperi si sa obtii ce ti-ar placea si ti s-ar potrivi, dar ramai realist, controleaza-ti instinctele si actioneaza pas cu pas.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu mediul apropiat si cei din jur, frati, vecini sau prieteni, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi sau demersuri. In aceste privinte pot avea loc situatii imprevizibile, schimbari marcante, finalizari, noi inceputuri si oportunitati.

Atentie la: accidente, dificultati de comunicare sau miscare, epuizare fizica, serviciu, colegi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.