Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 13-19 mai 2019

Scorpion 13-19 mai 2019

HOROSCOP SCORPION 13 – 19 MAI 2019

Pana joi inca iti mai indrepti energia si spiritul de lupta catre depasirea crizelor, obtinerea unui ajutor, relatiile intime si de suflet, imprumuturi, lucruri la comun, mosteniri sau partaje. In aceste privinte, la inceputul saptamanii poti lua initiative pline de succes.

Dupa aceea, incepand de joi, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si actiunile catre progresul personal, extinderea orizonturilor, completarea educatiei, calatorii, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. Chiar de atunci, pana saptamana viitoare ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: orice intalniri, negocieri si intelegeri legate de serviciu si conditiile in care iti desfasori activitatile zilnice. Reusitele tin de relatiile colegiale, felul in care te prezinti si esti perceput la munca, dorintele legate de salariu, onorarii, avantaje si beneficii din serviciile prestate. Din perspectiva legaturilor profesionale si castigurilor din munca, pana miercuri ai sansa de a obtine ce iti doresti, in special prin initiative de redresare financiara, strategii, reevaluarea situatiilor si reconsiderarea unor efecte contractuale.

Concentreaza-te pe: relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, convietuire, cooperare si lucrul cu publicul. Din aceste puncte de vedere ai o perioada aglomerata, plina de alergaturi si demersuri. Evenimentele iti pot aduce schimbari favorabile, poti primi vesti sau informatii importante, poti legaliza parteneriate de durata si ai ocazia sa iei decizii practice pe termen lung. In plus, de miercuri, pana pe 9 iunie creste probabilitatea obtinerii avantajelor si beneficiilor din uniuni sau contracte. In aceste privinte, a relatiilor personale si castigurilor din asocieri, pentru o saptamana, pana miercurea viitoare, poti avea parte de situatii neprevazute. Poti reinventa baza cooperarilor, poti semna un contract neconventional, te poti implica in relatii, proiecte de asociere sau negocieri interesante, neobisnuite sau iesite din comun. Se poate sa castigi un proces sau sa inchei o colaborare profitabila, mai ales legata de strainatate, turism, educatie sau internet.

Atentie la: contracte, casnicie, asocieri, procese si conflicte, deoarece evenimentele si situatiile sunt de tip surpriza. Teoretic sunt tentante si placute, insa ramai totusi practic, evalueaza corect situatiile, fii realist si chibzuit. La Luna Plina de duminica ai grija si la pierderi, despartiri, accidente, izbucniri, crize emotionale sau financiare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.