Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 12-18 noiembrie 2018

Scorpion 12-18 noiembrie 2018

HOROSCOP SCORPION 12 – 18 NOIEMBRIE 2018

Atentie la blocaje financiare, speculatii, tensiuni in camin, in dragoste, cu copiii si familia

 

Pana joi inca mai poti lua initiative favorabile legate de camin, imobiliare, familie si nevoile intime, de baza, insa ai grija la incidente, exagerari si conflicte. De vineri schimbi macazul si pana la sfarsit de an iti indrepti eforturile catre lucrurile care iti fac placere si te pun in centrul atentiei, iubire, arta, creativitate si legatura cu copiii. Totusi, in continuare, pana martea viitoare evita excesele, jocurile de noroc, actiunile riscante sau impulsive.

Tensiuni mentale, oboseala psihica si fizica, neintelegeri si confuzii pot exista insa toata saptamana, referitor la resurse, posesiuni, abilitati si venituri proprii, valoarea personala, finante, investitii, economie, confort, acumularea si stabilizarea materiala. Sambata este o zi care necesita atentie, cand pentru trei saptamani incepi sa iti revizuiesti judecata, viziunile, interesele si dorinta de progres in privinta acestor lucruri.

Incepand de vineri esti liber din nou sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua referitor la sacrificiile in relatii, legaturile ascunse si veniturile din activitati secrete sau confidentiale.

Si tot de vineri, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de educatia de baza si interactiunea cu mediul apropiat, noi sanse de a studia, invata si calatori, dar si echilibrarea lucrurilor stiute cu ceea ce ti-ar putea aduce viitorul si necunoscutul.

Profita de aceasta perioada pentru a-ti trasa obiective pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.