Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 12-18 august 2019

Scorpion 12-18 august 2019

HOROSCOP SCORPION 12 – 18 AUGUST 2019

In aceasta saptamana preocuparea ta majora este legata de atingerea obiectivelor si succesului, cariera, profesie, statut social, urcarea in ierarhie, reputatie si relatia cu autoritatile.

Aici iti indrepti actiunile si gandurile, aici te concentrezi mai mult pe dorintele tale, castiguri si ceea ce te atrage cu adevarat. Teoretic ai o perioada buna pentru relatii profesionale, iesiri in public, faima, recunoastere, avantaje dinspre autoritati, beneficii din cariera si profesie. Totusi, Luna Plina de joi poate accentua anumite neimpliniri si poate aduce noi perspective, intalniri, informatii sau descoperiri. Incearca sa fii deschis schimbarilor, evita sa-ti impui vointa, reevalueaza-ti puterea, drepturile si meritele.

Luna Plina de joi mai poate aduce tensiuni legate de activitati casnice, familie, camin, imobiliare, originile tale, viata intima, linistea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. Vezi ce ai nevoie si cum poti sa echilibrezi lucrurile.

Pe termen lung:

Incepand de luni, pana in ianuarie iti sunt incurajate inovatiile, reformele si gasirea unor atitudini originale legate de relatiile personale si directe, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, colaborari, parteneriate, aplanarea conflictelor, procese, lucrul cu publicul. In privinta acestor lucruri ai liber sa te reinventezi.

De duminica, pentru o luna si jumatate iti canalizezi eforturile si energia catre obtinerea popularitatii, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor. Profita pentru a lua initiative cu succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.