Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 11-17 noiembrie 2019

Scorpion 11-17 noiembrie 2019

HOROSCOP SCORPION 11 – 17 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta, cel putin in primele zile, inca mai ai ocazia sa lupti cu succes pentru ceea ce iti propui referitor la imbunatatirea psihicului, spiritualitate, cercetari oculte, credinta, intrajutorare, persoane ascunse, relatii si activitati secrete. Exista sanse marite pentru momente de constientizare si clarificare, gasirea unor rezolvari amiabile, negocieri reusite, corectitudine si dreptate, asa ca actioneaza cu optimism, incredere si curaj.

Lucrurile in care te implici sunt insa legate de viata ta, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare, infatisare, felul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Aici pot avea loc confruntari si dificultati datorita Lunii Pline de marti care pune accentul pe nevoia de uniune si asociere, relatii personale, cuplu, parteneriate de durata, colaborari, contracte si conflicte. Totusi, situatiile ivite pot aduce ajustari, corectii, momente de trezire la realitate, posibilitatea de a obtine ce iti doresti si de a-ti vedea visele implinite. Ca urmare poti restabili echilibrul intre tine si ceilalti, necesitatile tale si ale altora, independenta si cooperare. Perioada este favorabila pentru a gasi noi resurse, pentru a afla noi informatii, pentru a recapata controlul si a face schimbari cu privire la viata ta, incotro mergi, cum arati, te exprimi si te comporti, imaginea personala, relatii romantice, sociale sau profesionale. Fii increzator si urmeaza-ti instinctul.

Din perspectiva dorintelor, placerilor si proiectelor ce tin de confortul personal, nevoile fizice, nivelul de trai, economie, banii tai, resursele pe care le detii, profit si valorificarea talentelor native, poti fi idealist, visator si usor de impresionat. Este o perioada mai buna pentru sentimente inaltatoare, generozitate, inspiratie si relaxare, decat pentru chestiuni practice. Fa-ti poftele, insa fii chibzuit, evita cheltuielile exagerate, investitiile neprofitabile si deciziile importante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.