Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 11-17 martie 2019

Scorpion 11-17 martie 2019

HOROSCOP SCORPION 11 – 17 MARTIE 2019

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de relatiile personale si directe, contracte, procese, asocieri, casnicie, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Poti finaliza procese, poti initia negocieri si impacari reusite. Deciziile luate acum in cazul asocierilor sunt durabile in timp, poti actiona in mod eficient, iar initiativele tale iti pot stabiliza si consolida legaturile contractuale, relatia de cuplu si uniunile. Este un moment bun sa renunti la relatiile, activitatile si lucrurile care nu iti fac placere si nu te fac fericit, dar si sa cauti noi parteneriate de lunga durata. Poti incheia contracte pe termen lung, poti semna sau legaliza asocieri si poti obtine beneficii din colaborari, tranzactii sau comunicare, dar sunt posibile dificultati datorita interiorizarii si nevoii de siguranta.

Desi pot avea loc tensiuni si neplaceri legate de relatii din trecut, familie sau camin, ai totusi sansa de a imbina placutul cu utilul si de a gasi activitatile, relatiile si persoanele potrivite, dar si profitabile in acelasi timp. Pot exista incheieri ale unor legaturi ce nu aveau final, poti gasi noi moduri de a infrumuseta locuinta sau de a castiga din imobiliare.

Concentreaza-te si fii atent la: dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati relaxante, educative, artistice si creative. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari, descoperiri de noi perspective si schimbari de conceptie. Ai sansa sa pui punct unor obisnuinte, sa te stapanesti, sa incepi sa te organizezi si sa controlezi mai bine lucrurile, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri, incidente, inselaciuni, probleme legate de principii sau erori de judecata.

In acelasi timp ai grija si la cheltuieli si blocaje financiare, venituri si bunuri proprii, investitii sau achizitii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.