Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 11-17 februarie 2019

Scorpion 11-17 februarie 2019

HOROSCOP SCORPION 11 – 17 FEBRUARIE 2019

Incepand de joi, o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre relatiile directe, cuplu, casnicie, parteneriate, asocieri, contracte, colaborari, procese si aplanarea conflictelor.

Pana atunci iti consumi energia pe actiuni ce privesc locul de munca, obligatiile, imbunatatirea sanatatii si regimul de viata. Poti fi agitat si impulsiv, asa ca incearca sa-ti controlezi nevoia de disciplina, eficienta si reinventare profesionala. Ai puterea sa faci o schimbare de serviciu si in activitatile zilnice, sa gasesti noi moduri de a-ti folosi resursele fizice, noi metode prin care sa fii de ajutor, insa canalizeaza-ti lupta catre un scop concret.

Poti avea succes in: activitati si initiative ce tin de linistea sufleteasca, viata intima si casnica, acoperirea necesitatilor de baza, familie, camin si imobiliare. Este posibil sa primesti noi oportunitati, sa urmezi o noua directie, sa faci o schimbare in ceea ce priveste locuinta, rutina zilnica, activitatile obisnuite si responsabilitatile.

Relatiile de dragoste, legatura cu copiii, activitatile relaxante, distractive, creative si artistice, pot cunoaste o imbunatatire si iti pot aduce avantaje si beneficii. Poti da dovada de imaginatie, fantezie si senzitivitate. Intuitia iti poate arata noi viziuni prin care sa iti exprimi sentimentele si creativitatea, care pot fi identificate si clarificate mai bine in luna ce vine.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu mediul apropiat si cei din jur, comunicare, socializare, tranzactii, schimburi, demersuri si aflarea informatiilor. In lunile ce vin pot exista evenimente marcante care sa-ti aduca nevoia unei reinventari din temelii. Saptamana aceasta poti avea intalniri placute si folositoare, iti poti implini dorintele si te poti lansa in proiecte rentabile pe termen lung, benefice atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: suprasolicitare fizica, sanatate, locul de munca, tensiuni in relatiile colegiale. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute pe plan profesional.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.