Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 10 – 16 decembrie 2018

Scorpion 10 – 16 decembrie 2018

HOROSCOP SCORPION 10 – 16 DECEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli pe placeri sau distractii, tensiuni in dragoste sau cu copiii

Incepand de joi, pana la inceputul lui ianuarie gandurile si preocuparile tale se concentreaza din nou pe resurse, posesiuni, abilitati si venituri proprii, eficienta, finante, investitii, economie, confort, acumularea si stabilizarea materiala.

In ceea ce priveste interactiunea cu cei apropiati, rude, prieteni sau vecini, veniturile din comunicare, socializare, tranzactii, intelegeri, schimburi sau comert, de miercuri pana lunea ce vine poti imbunatati relatiile, poti creste beneficiile si poti obtine ceea ce iti doresti.

De miercuri pana duminica poti avea intalniri importante si poti lua decizii realiste si calculate, favorabile pe termen lung, cu privire la comportament, imaginea personala, imbunatatirea vietii tale si obtinerea unor castiguri din sociabilitate, farmec si infatisare.

Tot de miercuri, pana lunea viitoare ai suficienta putere, credinta, ambitie si vointa pentru a lua initiative referitor la relatiile romantice, legatura cu copiii, exprimarea sentimentelor, laturii artistice si creativitatii, hobbyuri, relaxare si lucrurile care te fac fericit.

Profita dupa ziua de miercuri pentru a lua hotarari pline de succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.