Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 1-7 iulie 2019

Scorpion 1-7 iulie 2019

HOROSCOP SCORPION 1 – 7 IULIE 2019

Incepand de acum, toata luna iti indrepti preocuparile atat catre extinderea orizonturilor, cat si spre succesul social si profesional.

Eclipsa de Soare de marti iti poate aduce noi oportunitati legate de educatie, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si relatii la distanta, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. Spre sfarsitul saptamanii pot exista anumite restrictii, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, dar si noi directii de urmat. Succesul pe termen lung poate fi conditionat de incheierea unor capitole, rupturi sau finalizari. De miercuri incolo iti sunt favorizate castigurile, avantajele si beneficiile pe plan relational si financiar ce tin de strainatate, lege, educatie, legaturi sau activitati la distanta si pe internet. Chiar la sfarsitul saptamanii pot aparea noi sanse favorabile, persoane sau proiecte care sa te atraga si sa te surprinda in mod placut.

In ceea ce priveste cariera, profesia, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, faima si reputatia, de marti ai calea deschisa pentru a actiona in mod direct. Si in aceasta saptamana, dar si urmatoarea, pot avea loc neintelegeri, tensiuni sau incidente legate de imaginea ta publica, renume si autoritati, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.