Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 1-7 ianuarie 2018

Scorpion 1-7 ianuarie 2018

HOROSCOP SCORPION 1 – 7 IANUARIE 2018

Atentie la blocaje in relatia cu rudele, strainatatea si in calatorii

 

In continuare, pana duminica ai sansa sa descoperi resursele potrivite ca sa obtii un castig si un succes pe plan personal. De marti incolo poti sa faci o schimbare a locului de munca dupa cum iti doresti, iar de joi pana duminica iti sunt favorizate noi planuri financiare si profesionale, dar si ce tin de confortul personal si nivelul de trai.

Pana la mijlocul saptamanii viitoare atentia iti este indreptata catre obiectivele zilnice. Poti lua decizii durabile in aceste privinte, poti obtine ceea ce iti doresti referitor la schimburile de idei, educatie si relatia cu rudele, si poti avea un succes legat de comunicare, comert sau transport. In acelasi timp ai puterea de a face o schimbare importanta legata de interactiunea cu cei din jurul tau. Totusi, incearca sa fii calm si atent cu cei apropiati.

Luna Plina de marti te poate face sa rabufnesti intr-o chestiune legata de relatiile cu strainatatea, procese si actiuni legale. Vezi impactul asupra vietii tale obisnuite si impaca planurile pe termen lung cu cele zilnice. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.