Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 1-7 aprilie 2019

Scorpion 1-7 aprilie 2019

HOROSCOP SCORPION 1 – 7 APRILIE 2019

Poti avea succes in: ceea ce priveste obligatiile si responsabilitatile, conditiile de munca si trai, serviciul, eforturile fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Luna Noua de vineri iti poate aduce sansa unei schimbari necesare si oportunitatea unui nou inceput, insa mai asteapta cateva zile inainte sa iei o hotarare si sa actionezi. Saptamana ce vine pot avea loc situatii importante de care este nevoie sa tii cont, in mod special legate de interactiunea cu mediul apropiat, anturaj, frati, rude, vecini si prieteni, miscare, comunicare, socializare, tranzactii, acte de semnat, schimburi, demersuri si aflarea informatiilor.

Concentreaza-te pe: puterea personala, dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati relaxante, educative, artistice si creative.

Referitor la acestea, lucrurile sunt favorabile din punct de vedere al inspiratiei, intuitiei, constientizarilor si descoperirii de noi informatii. Pe baza acestora ai ocazia sa faci alegeri practice, sa iei decizii mature si sa planifici strategii pe termen lung. Totusi, exista riscul de a nu percepe corect si de a fi in ceata, si ca urmare pot avea loc neintelegeri, confuzii, omiteri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de marti.

In acelasi timp, spre sfarsitul saptamanii exista posibilitatea unei povesti de dragoste si a unor avantaje si beneficii legate de activitati relaxante sau distractive. Si aici lucrurile sunt marcate de un anumit idealism, asa ca evenimentele iti pot aduce senzatii neobisnuite, intalniri romantice, persoane pe care sa le percepi fascinante, castiguri din jocuri de noroc, proiecte artistice si creative extraordinare, dar care pot fi si false, amagitoare sau alunecoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.