Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător septembrie 2018

Săgetător septembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR SEPTEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, serviciu, sanatate, calatorii, rude, prieteni sau colegi

 

Pe 3 poti imbunatati relatia cu prietenii, grupurile si cei la distanta, poti initia planuri de viitor, poti incepe un curs de perfectionare si poti castiga din relatia cu strainatatea. Incepand de pe 6 poti deveni mai responsabil, econom si cumpatat pe plan financiar, fata de confortul propriu, acumularea si stabilizarea materiala. Pe plan mental din 6 pana pe 22 te preocupa mai mult situatia ta sociala, imaginea publica si cariera, iar de atunci incolo esti interesat de viitor, afaceri, prieteni, colectivitate si actiuni sociale. Pe 7 poti avea sansa de a pune bazele unor proiecte pe plan material, social si profesional, legate de serviciu, directia profesionala, venituri si cresterea nivelului de trai. Tot pe 7, cat si pe 14, poti afla anumite informatii si poti vedea mai bine realitatea cu privire la cariera pe care ai ales-o, scopurile pe care ti-ai propus sa le atingi, statutul social, reputatie si imaginea ta publica. Pe 8, 23 si 26 ai grija la blocaje in afaceri, investitii neverificate si tensiuni cu prietenii.

Sentimental si financiar, din 9, pana la sfarsitul lui octombrie iti sunt favorizate relatiile intime, confidentiale, si castigurile din activitati neoficiale. Pe 12 ai grija la legaturile ascunse si dificultati in relatiile cu colegii, legate de salariu sau locul de munca, insa pe 13 poti lua hotarari ce tin de relatiile si veniturile secrete, cu efect pe termen lung.

De pe 11, doua luni esti extrem de ocupat, agitat si in continua miscare. Incearca sa fii atent si mai putin agresiv in comunicare. Toata luna, sau cel putin pana pe 19, ai grija la incidente din graba, neatentie sau agitatie, epuizare fizica, tensiuni cu anturajul, rudele sau colegii. In plus, in jur de 22 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de modul in care gandesti si te exprimi, rude, cei apropiati, tranzactii, schimburi de idei si interactiunea cu ceilalti.

In schimb, in prima jumatate a lunii si in special pe 11, 12 si 16 poti face o schimbare si poti gasi noi idei sau solutii favorabile ce tin de sacrificii, renuntarea la anumite persoane, actiuni sau obiceiuri negative, dar si la cariera, venituri, posesiuni, economie, cumpatare si nivelul propriu de confort. Ziua de 21 este favorabila activitatilor intelectuale publice si profesionale. Din 23, pentru o luna te implici in proiecte ample si de viitor, tranzactii la scara larga, activitati colective si intalniri cu prietenii. Zilele de 24 si 28 iti sunt benefice pentru intalniri, tranzactii, comunicare, proiecte de viitor si activitati sociale.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, aspiratii si de statutul social, dar si ca sa iti definesti planurile de viitor, sa iti cresti popularitatea, si sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.