Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător septembrie 2017

Săgetător septembrie 2017

HOROSCOP SAGETATOR SEPTEMBRIE 2017

Atentie la comportament, tensiuni in familie, cu sefii sau autoritatile

Pe 2 poti gasi o noua cale de crestere si dezvoltare personala. Pe 3 ai grija la drumurile lungi, lege si moralitate. Din 5 in 10 inca mai poti adopta noi principii de viata si poti fixa noi scopuri de autodepasire. Pe 5 atentie la tensiuni in familie, camin si cariera. Tot din 5 devii hotarat si impulsiv in societate si fata de autoritati. Pe 9 poti lua decizii importante legate de finante si cariera.

Din 10, toata luna te preocupa cariera si imaginea publica. Pe 13 poti obtine beneficii din felul in care te prezinti, din cercetare sau actiuni legale. Pe 14 ai grija la temperament si tensiuni cu sefii. Pe 15 iti creste popularitatea, se imbunatateste relatia cu strainatatea si poti obtine castiguri din afaceri. Pe 16 atentie la izbucniri in public. Pe 18 poti avea surprize legate de iubire, copii sau calatorii.

Pe 20 incearca sa gasesti o cale de mijloc intre familie si cariera. Din 20, pentru aproape o luna iti pot creste veniturile din profesie si statutul social. Din 22, pentru o luna te implici mai mult in proiecte de viitor si activitati cu prietenii. Tot pe 22 poti lua o hotarare legata de planul financiar si profesional. Pe 24 ai grija la tensiuni in familie si cu sefii, iar pe 25 la comportament si atitudine in fata autoritatilor. Pe 28 atentie la blocaje legate de relatia de iubire, copii, prieteni si viitor. Din 28 poti gasi solutii drastice legate de finante, confort si obtinerea sigurantei materiale, iar din 30 te preocupa viitorul si prietenii. Tot pe 30 atentie la neintelegeri in casa si in cariera.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social. Gaseste o cale de mijloc intre viata personala si cea profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.