Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător octombrie 2019

Săgetător octombrie 2019

HOROSCOP SAGETATOR OCTOMBRIE 2019

Tendinte generale: In octombrie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre relatiile sociale si colectivul din care faci parte, si introspectie, psihic si spiritualitate.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de cercul de cunostinte, activitati sociale, grupari, organizatii, corporatii, idealurile tale, viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Incepand din 4, pentru o luna si jumatate ai calea deschisa pentru actiuni si initiative referitor la aceste chestiuni. In primele zile ale lunii pot exista dificultati ce tin de relatiile sociale, venituri din afaceri si proiecte de viitor. In jurul zilei de 13 poti avea parte de succes, noroc si noi oportunitati, iar in jur de 7, 14 si 27 pot avea loc provocari, tensiuni si situatii fortate.

Teoretic din 23, in urmatoarea luna lucrurile importante devin imbunatatirea psihicului, spiritualitatea, credinta, cercetarile secrete, actiunile si relatiile ascunse, subiectele oculte, renuntarea la sacrificii, dependente si legaturi nocive. Practic, din 8 pana la sfarsitul lunii acestea sunt lucrurile de care sunt legate dorintele, placerile, relatiile, castigurile si proiectele de care te simti atras. Referitor la legaturile secrete si beneficiile din activitati mai putin aflate la vedere, in jur de 13 pot avea loc situatii imprevizibile, 20 este favorabila unor decizii practice si durabile, ziua de 21 este mai buna pentru relaxare si distractie, iar 25 poate aduce intalniri pasionale sau oferte extrem de tentante.

Din punct de vedere al gandurilor si preocuparilor, din 3 octombrie tot aici te indrepti, spre activitati, relatii si subiecte secrete, spirituale sau oculte. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. In jur de 7, 16 si 20 poti descoperi noi perspective si poti avea momente de iluminare, iar 14 este favorabila unor strategii pe termen lung.

Luna Noua din 28 iti poate deschide noi cai in ce priveste credinta, spiritualitatea, relatiile si activitatile secrete, prin descoperirea a noi resurse si solutii eliberatoare. Ultimile zile ale lunii te pot face sa identifici ce simti si ce ti-ar placea, iti pot aduce constientizari si iti pot indica necesitatea unei schimbari de mentalitate si abordare. Pot avea loc destabilizari, evenimente bruste sau incontrolabile, asa ca incearca sa fii deschis si sa te adaptezi la noile situatii create.

Pe termen lung:

In legatura cu sistemul de valori, acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri, profit, economie, investitii, achizitii, posesiuni, resursele pe care le detii, abilitati si talente proprii, confort si nivelul de trai, din 3 incolo intri intr-o perioada in care sunt posibile transformari majore, momente de zero, reconstructii si reinventari.

Atentie la: dorinta de a iesi in evidenta, recunoasterea meritelor, iubire, legaturi sentimentale, copii, activitati artistice, educative si creative, joaca si distractii. In aceste privinte Luna Plina din 14 poate aduce situatii de criza, evenimente drastice si schimbari la nivel profund, dar si oportunitati favorabile unui succes pe termen lung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.