Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător octombrie 2018

Săgetător octombrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, cheltuieli, serviciu, sanatate, calatorii, rude, prieteni sau colegi

 

Incepand de pe 1 ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de finante, venituri din munca, investitii, economie, confortul personal, acumularea si stabilizarea materiala. Pe 3 si 12 ai grija la cheltuieli, blocaje in afaceri, investitii neverificate si tensiuni cu prietenii, iar pe 11 si 19 la tensiuni cu rudele, tensiuni in comunicare si dezvaluiri de secrete sau informatii.

Pe plan mental, din 10 pana pe 31 esti introspectiv, interesat mai mult de starea psihica, credinta, spiritualitate, subiecte ascunse si renuntarea la obiceiurile negative, dar vei reveni la aceste subiecte si in prima jumatate a lui decembrie. Referitor la aceste lucruri, pe 10 poti primi vesti neasteptate, pe 12 poti lua decizii practice, pe 19 inspiratia si intuitia te pot ajuta, iar pe 22 iti sunt de folos puterea de convingere si spiritul de investigatie. Din 31, vreo doua luni te preocupa viata si identitatea proprie, intalnirile, iesirile in lume, felul in care te comporti, te infatisezi si esti vazut de ceilalti, iar luna viitoare chiar vei avea ocazia sa-ti revizuiesti mentalitatea in aceste privinte.

Relational si financiar, din 5 iti reevaluezi sacrificiile in relatii, legaturile secrete, confidentiale sau ascunse, si veniturile din activitati spirituale sau secrete. Pe 15, 24 si 26 poti intelege mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti, insa pe 31 ai grija la tentatii si situatii neprevazute. Iar din 31, pentru doua saptamani, iti reevaluezi prietenii, relatia cu grupurile si organizatiile, parteneriatele si veniturile din afaceri.

Din 23, o luna poti fi mai retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce obiceiuri nocive poti renunta. In aceste privinte, pe 24 poti avea parte de surprize si evenimente iesite din comun. Pe 28 ai ocazia sa actionezi in mod matur, planificat si rational, iar ziua de 29 iti poate aduce succes, vesti bune si o noua viziune, si este favorabila oricaror planuri de viitor si actiuni legate de imbunatatirea psihicului, renuntarea la anumite sacrificii, descoperirea unor lucruri ascunse si obtinerea unui ajutor moral sau financiar neasteptat.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social, sa iti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce obiceiuri ar trebui sa renunti de acum inainte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.