Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător noiembrie 2018

Săgetător noiembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, temperament, excese, tensiuni in camin, familie, iubire, cu copiii sau prietenii

 

Pana pe 22 inca esti retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce actiuni, relatii, persoane sau obiceiuri nocive poti renunta. Pe 6 chiar ai inspiratie si poti vedea mai bine realitatea, iar pe 11 dai dovada de autocontrol si o putere psihica deosebita.

Din 8, pentru un an cresterea, norocul si succesul te ajuta pe plan personal, in orice lucru intreprinzi. In plus, toata luna esti interesat de viata si identitatea proprie, iesiri in lume, felul in care te vad ceilalti, te comporti si te infatisezi, insa doar pana in 17 iti sunt favorizate intalnirile, aflarea informatiilor sau semnarile de acte. Incepand cu 17 ai ocazia sa iti revizuiesti planurile, sa faci verificari si sa iei in considerare si alte lucruri, informatii sau idei, iar din 22 iti revin cu adevarat optimismul si stralucirea, si pentru o luna ai calea deschisa pentru a te reinventa. Totusi, pe 20 si din 25 incolo ai grija la accidente si forta distructiva, in special intre 26 si 28, cand poti da dovada de comportament riscant, excese, un optimism exagerat si lipsa atentiei la detalii.

Relational si financiar, pana pe 16 inca mai reevaluezi prietenii, legatura cu grupurile si organizatiile, parteneriatele si veniturile din afaceri. Pe 9 poti descoperi exact ce ti-ar placea si te atrage. Din 16 esti liber sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua. In ultima saptamana fii adaptabil si ai grija la situatii neprevazute.

Pe 9 si 15 iti sunt favorabile actiunile legate de socializare, comunicare, asimilarea informatiilor, demersuri si relatia cu cei apropiati. Din 16, tot restul anului iti indrepti eforturile spre camin, imobiliare, familie si acoperirea necesitatilor de baza. Pe 20 evita conflictele, din 25 incolo impulsivitatea, iar pe 26 incidentele si discutiile. Pe 27 poti actiona benefic cu efect de durata.

Incepand cu 6, doua luni incearca sa constientizezi necesitatea schimbarii legate de afirmare, putere personala si lucrurile care te fac fericit. Din 16, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari ce tin de venituri, posesiuni si resurse proprii, noi sanse privind banii sau bunurile la comun cu altcineva si depasirea situatiilor critice, dar si echilibrarea sigurantei afective cu cea materiala. Din 25 iti revine sensibilitatea fata de camin, imobiliare, familie, origine si propriile nevoi.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce ar trebui sa renunti de acum inainte, dar si sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.