Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător noiembrie 2017

Săgetător noiembrie 2017

HOROSCOP SAGETATOR NOIEMBRIE 2017

Atentie la temperament, cheltuieli, tensiuni in familie, in dragoste, cu copiii si prietenii

Pe 3 poti avea momente de iluminare si intelegere profunda. Pe 4 atentie la dificultati in dragoste, dar si cu prietenii, copiii sau in relatiile de afaceri. Din 5 iti revin optimismul si gandirea pozitiva, si pana in ianuarie iti sunt favorizate intalnirile de orice fel. De pe 7, toata luna iti sunt favorizate relatiile si castigurile neoficiale.

Ziua de 11 iti aduce sansa de a gasi un nou mod de exprimare si de folosire a propriilor talente artistice si creative. Pe 13 poti primi un ajutor binevenit dintr-o sursa neasteptata, exact cand ai nevoie mai mult. Pe 14 ai grija la incidente, temperament si probleme de comunicare cu familia si parintii. Pe 16 este posibil sa primesti o suma de bani din partea familiei sau dintr-o sursa secreta, dar si sa ai sentimente de iubire pentru o persoana nepotrivita sau indisponibila. Incepand din 18, pentru o luna poti invinge orice sentiment negativ, reusesti sa iti gasesti linistea interioara si ai o putere de intelegere deosebita. Atentie insa pe 19 la comportament si tensiuni cu prietenii.

Din 22 iti revine dorinta de a-ti ajuta parintii cu orice pret, dar si interesul in camin, familie si locul in care te-ai nascut. Tot din 22 iti revin si optimismul si stralucirea, si o luna ai calea deschisa de a initia orice actiuni pe plan personal. Mai mult, pe 25 iti sunt favorizate cresterea personala, iubirea si folosirea puterii de creatie, iar pe 28 poti lua decizii importante in aceasta privinta.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, si sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe. Renunta la ceea ce te trage inapoi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.