Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător martie 2019

Săgetător martie 2019

HOROSCOP SAGETATOR MARTIE 2019

Tendinte generale: Din 21, o luna te implici in activitati ce iti plac si te fac fericit, relatii sentimentale, legatura cu copiii, arta, creatii, hobbyuri, joaca, petreceri si distractii. In plus, pe 6 martie se incheie o perioada de opt ani in care nevoia de noutate si independenta, spiritul rebel, instabilitatea si situatiile neprevazute te-au influentat si ti-au adus o schimbare in aceste privinte.

Pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri si evenimentele tip supriza iti pot deschide noi directii legate de serviciu, obligatii si responsabilitati, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, a regimului de viata si sanatatii. Inspre aceste lucruri iti canalizezi si energia in luna martie, iar initiativele tale au sanse de reusita pe 10, 14 si 20. Pe 18 si 21 ar trebui sa te concentrezi mai mult, iar pe 27 poti avea ocazia unor intalniri, negocieri sau proiecte rentabile, neconventionale sau iesite din comun.

De pe 31, pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile si actiunile catre relatiile directe, cuplu, asocieri, contracte, procese, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor.

Poti avea succes in: ceea ce priveste acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri, investitii, achizitii, imbunatatirea confortului si cresterea nivelului de trai, cel putin pe 9, 13, 14 si 20. Poti fi tentat de o intalnire, un proiect de investitie, schimbare si noutate pe 1, pe 16 si 20 poti descoperi noi perspective si informatii, si in general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, mai ales in jurul zilei de 28.

Intre 1 si 26 poti obtine avantaje si beneficii din interactiunea cu ceilalti, comunicare, miscari de bunuri sau idei. Ti se pot imbunatati diplomatia, abilitatile oratorice si de negociere, relatiile cu anturajul, rudele si prietenii, poti incheia tranzactii cu succes si poti castiga din comert, educatie, publicitate sau transport. In jur de 21 poti avea parte de noroc, succes, profit, noi cai, sanse sau relatii.

Concentreaza-te pe: activitati casnice, in familie, ce tin de camin, proprietati imobiliare, originile tale si acoperirea necesitatilor intime, de baza. Din 5 in 28 ai o perioada de revizuire excelenta pentru a revedea mentalitati si interese. Este mai buna pentru creativitate, chestiuni spirituale, intelegeri intuitive, constientizari, regasiri de crezuri si dezvaluiri de secrete, decat pentru lucruri practice si concrete, pentru ca exista riscul confuziilor si dezamagirilor. Zile critice pot fi pe 5, 6, 7, 14, 15, 16, 24 sau 28. Luna Noua de pe 5 este un moment favorabil pentru reconsiderari, indreptari si stabilizari, deoarece aduce in prim plan necesitatea de a repara unele situatii inainte de a pune in aplicare planuri noi.

Tot in aceste privinte, din 26, aproape o luna ai sansa unor reusite din punct de vedere relational si financiar, referitor la imbunatatirea legaturilor cu familia sau parintii, infrumusetarea caminului, oportunitati sau castiguri din tranzactii imobiliare. Pe 27 poti fi atras spre o noua directie.

Atentie si la: temperament, incidente, exagerari, probleme de judecata, intalniri conflictuale, tensiuni in exprimare sau comunicare, pe la mijlocul lunii, in plus fata de cele mentionate. La Luna Plina de pe 21 ai grija la scaderea popularitatii, tensiuni in colectivitate si dificultati in afaceri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.