Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător martie 2018

Săgetător martie 2018

HOROSCOP SAGETATOR MARTIE 2018

Atentie la blocaje financiare, speculatii si cheltuieli pe distractii

 

Pe 1 ai grija la comportament, discutii aprinse in familie, tensiuni in camin, agresivitate si incidente. Pe 1 si pe 2 poti obtine ajutor, succes si castiguri dinspre familie, din imobiliare sau din surse neasteptate, care iti pot imbunatati starea psihica. Pe 4 ai tendinta sa fii mai emotiv, atasat de camin si cei dragi, insa ai grija la dezamagiri si confuzii datorita aflarii unui secret de familie.

De pe 6, timp de doua luni te preocupa iubirea, petrecerea timpului liber, distractiile si copiii. Din 23, trei saptamani reanalizezi relatia de dragoste, distractiile si activitatile creative.

Din 7, pana la sfarsitul lunii iti sunt favorizate relatiile romantice si cu copiii, si veniturile din hobbyuri si arta. In schimb incepand cu 9, pana in iulie esti mult mai introspectiv decat de obicei si poti avea momente de intelegere profunda. Pe 13 poti afla insa cum ai putea sa castigi in aceasta perioada.

Pe 11 esti sarmant, ai succes in orice intalniri si te poti afirma foarte usor. Pe 11, 13, 24 si 29 ai grija la cheltuieli mai mari pe placeri, confortul personal si distractii.

Din 17, timp de cateva luni iti indrepti eforturile catre investitii si acumularea materiala, insa poti si cheltui in mod impulsiv. De pe 20, pentru o luna te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice si hobbyuri.

Pe 29 poti fi surprins de o dragoste fulgeratoare, la prima vedere. Din 31, pentru trei saptamani ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine venituri mai mari din serviciu.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti, pentru a initia actiuni de imbunatatire a locuintei, pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.