Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător martie 2017

Săgetător martie 2017

Atentie la dragoste, prieteni, planuri de viitor, venituri, resurse, cheltuieli

 

Pana pe 3 incearca sa eviti sa pui accentul pe tine si ceea ce poti face singur, ignorand tendintele prietenilor tai. Gaseste un echilibru intre activitatile individuale si cele colective.

Din data de 4 reevalueaza-ti relatia de dragoste si cu copiii, atractia romantica si castigurile din educatie si distractii. Veniturile din activitati artistice si creative pot cunoaste o scadere.

Pe 5 reusesti sa te afirmi, sa te impui si sa iesi din multime. Din 10 ai tendinta sa muncesti mai mult, incearca sa nu te epuizezi. Intre 11 si 20 martie ai grija la tensiuni in familie si cu parintii.

Incepand cu 13 devii mai preocupat de dragoste, copii si educatie, iar din 20 ai parte de momente fericite in relatia romantica sau venite din partea copiilor.

De pe 22 pe 26 incearca sa te concentrezi pe puterea ta de exprimare si creativitate si nu pe distractii, ca sa previi tensiuni intre prieteni sau cheltuieli nejustificate. Pe 30 ai grija la blocaje in finantele afacerii tale si la limitari ale planurilor de viitor. Atentie la cheltuieli.

Din 31 martie devii mai interesat de rutina, serviciu, stilul de viata si sanatate.

Profita de aceasta luna pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby. Ai incredere in puterea ta de exprimare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.