Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător mai 2018

Săgetător mai 2018

HOROSCOP SAGETATOR MAI 2018

Atentie la epuizare, sacrificii, blocaje financiare, speculatii si cheltuieli pe distractii

Incepand de acum, in urmatoarele doua luni si in special pe 25, poti invinge orice sentiment negativ, poti primi un ajutor psihic sau material, reusesti sa iti gasesti linistea interioara si ai o putere de intelegere deosebita. Totusi, pe 6, 9 si 23 atentie la perceptii false, epuizare fizica si sacrificii in favoarea celorlalti. Pe 7 si 12 ai grija la cheltuieli mai mari pe placeri, confortul personal si distractii. In ziua de 8 incearca sa eviti semnarea de contracte si inceputul unor noi colaborari. In 12, 18 si 25 deciziile de schimbare radicala in ceea ce priveste finantele, confortul si siguranta materiala iti pot aduce o oferta de munca, cresterea salariului sau imbunatatirea conditiilor actuale din serviciu.

De pe 13, pana la sfarsitul lunii ai tendinta sa fii mai disciplinat si te preocupa mai mult ingrijirea sanatatii si locul de munca. De pe 16, timp de cateva luni esti extrem de ocupat, agitat si in continua miscare. Incearca sa fii atent si mai putin agresiv in comunicare.

Din 15, pana in noiembrie poti da dovada de instabilitate in privinta serviciului, poti suferi schimbari bruste de rutina si poti avea parte de surprize legate de regimul de viata. Aceste 6 luni iti pot dezvalui cum vor fi urmatorii sapte ani incepand de anul viitor, din perspectiva sanatatii, a gasirii unor tratamente neconventionale si a situatiilor legate de locul de munca. In acelasi timp poti renunta la instabilitatea in dragoste, fata de relatiile sentimentale, procreatie si copii, din ultimii sapte ani.

Intre 13 si 16 ai grija la cheltuieli, speculatii, incidente, graba, dificultati de comunicare, sanatate, serviciu, tensiuni cu rudele, copiii, colegii si persoana iubita.

Din 19, vreo trei saptamani esti mai pasional in intimitate si poti obtine usor venituri suplimentare. Tot pe 19 poti avea surprize legate de serviciu, resurse externe, imprumuturi, relatiile colegiale si legaturile intime. Incepand cu 21, pentru o luna te implici total in viata de cuplu, asocieri, parteneriate, relatiile personale, colaborari, contracte, procese sau aplanari de conflicte. Pe 24 iti sunt favorizate intalnirile, tranzactiile, contractele de colaborare si parteneriat, si imbunatatirea comunicarii in cuplu. Pe 26 ai grija la pierderi de bunuri si cheltuieli mai mari. Din 30, pentru doua saptamani te preocupa mai mult casnicia, colaborarile, asocierile, echilibrul, legea si reconcilierile.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe un nou tratament medical, pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.