Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător mai 2017

Săgetător mai 2017

HOROSCOP SAGETATOR MAI 2017

Atentie la relatia de dragoste, copii, partener, familie si cheltuieli

 

Incepand din 3 iti revine spiritul vesel si optimist, si mintea iti fuge doar la iubire, placeri si distractii. Pana pe 16 incearca sa dai frau liber talentelor tale, iti poate fi benefic pe termen lung.

Pe 9 poti obtine castiguri din serviciu sau poti primi o oferta de munca generoasa. Pe 11 incearca sa te exprimi intr-un mod creativ, sau sa incepi o noua poveste de dragoste. Pe 12 poti pune bazele unui parteneriat de afaceri avantajos.

Incepand din 16 te concentrezi mai mult pe serviciu, sanatate, rutina si un nou regim de viata. Din 20, pentru o luna te implici mai mult in viata de cuplu, cooperare si parteneriate. Pe 31 decizia de a te folosi de alte abilitati decat pana acum iti poate aduce un nou serviciu sau macar o schimbare de atitudine.

Pe 10 incearca sa nu rabufnesti in fata celui drag si fii atent la sanatate si la surprize din partea copiilor. Pe 11 ai grija la tensiuni in camin, cu familia sau partenerul. Pe 19 sunt posibile neintelegeri cu prietenii sau persoana iubita. Pe 25 ai grija la cheltuieli nejustificate si speculatii, dar si la momente frustrante in relatia de dragoste. Pe 29 fii mai calm cu partenerul si cei cu care intri in contact direct.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul. Incearca sa gasesti un compromis pentru a obtine linistea sufleteasca!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.